close

Contact rapid

Ce putem face pentru tine? Daca ai in plan o constructie de orice fel, ia legatura cu noi! Suntem pregatiti sa satisfacem si cei mai exigenti clienti

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Constructii nerezidentiale

  Constructii nerezidentiale

  Hale metalice Iasi

   

  Construim hale metalice si structuri pentru pentru activitati economice, productie, birouri, showroom-uri, institutii sau de orice natura. Rezistente si stabile, halele metalice construite de Innovazione Construzioni sunt proiecte creative si durabile.

  Ridicam hale metalice urmarind satisfactia clientilor nostri, identitatea brandului si un impact redus asupra mediului. Construim sustenabil privind cu optimism catre viitor.

   

  Constructii agricole Iasi

  Construim cladiri agrozootehnice pentru cresterea animalelor, depozitarea resurselor si a hranei sau depozite pentru utilaje necesare prelucrarii solului. Realizam studii si venim cu solutii reale si accesible fermierilor din Romania.

  Nicio constructie agricola nu seamana cu alta, fiecare este unica si personalizata, ventilata si utilata corespunzator nevoilor si scopului.

   

  Lucrari de natura edilitara Iasi

  Ne implicam in lucrari edilitare de modernizare si amenajare a spatiilor edilitare. Cum? Amenajam drumuri, turnam betoane asfaltice, realizam consolidari de maluri si piscine. Totodata, sustinem domeniul agricol prin lucrari hidrotehnice si de hidroamelioratie Iasi.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.