close

Contact rapid

Ce putem face pentru tine? Daca ai in plan o constructie de orice fel, ia legatura cu noi! Suntem pregatiti sa satisfacem si cei mai exigenti clienti

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Constructii rezidentiale

  Constructii rezidentiale

  Constructii rezidentiale

  Constructii rezidentiale

  Constructii rezidentiale Iasi

   

  Construim case, vile si blocuri si suntem parte din visul tuturor clientilor nostri care incep o viata noua intr-o casa noua. Suntem motivati sa contruim pentru fiecare locuinta ideala, conform nevoilor si viziunilor proprii≅

  Putem prelua proiecte rezidentiale de la 0. Avem arhitecti, proiectanti, ingineri, echipe specializate si utilaje performante pentru a construi structuri din beton armat pentru case si blocuri sau pentru a realiza constructii rezidentiale la cheie.

   

  Green Gold Residence Iasi

  Unul din proiectele noastre de suflet este Green Gold Residence din Iasi. Ne-am provocat si implicat intr-un proiect locativ modern pentru a oferi celor care isi doresc un apartament luxos si la standarde europene toate conditiile necesare atat la interior cat si la exterior.

  Fiecare detaliu este construit pentru a oferi un echilibru perfect intre utilitate si design. Toate finisajele sunt din categoria premium si executia acestora este fara cusur. Ne-am propus inca de la inceput ca unitatea de masura sa fie calitatea. Clientii nostri spun ca am reusit.

   

  Amenajari interioare si exterioare

   

  Ne implicam atat in proiecte mari cat si in proiecte mici de amenajare. Turnam sape si tencuieli mecanizate, izolam cu spuma sau polistiren, placam cu gresie, faianta sau alte materiele, montam parchet, construim scari, zugravim si colaboram cu designeri de interior pentru a realiza lucrari unice si cu impact vizual.

  Avem instalatori si electricieni pentru a realiza instalatii sanitare si electrice moderne si sustenabile.

   

  La exterior avem echipe specializate care pot realiza lucrari de amenajare a fatadelor: izolatii (cu vata bazaltica sau polistiren) si hidroizolatii, lucrari de zidarie, tencuieli decorative, scari exterioare, placari cu piatra sau alte materiele, etc.

  Colaboreaza cu noi. Iti oferim servicii si lucrari de constructii rezidentiale asa cum iti doresti

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.