close

Contact rapid

Ce putem face pentru tine? Daca ai in plan o constructie de orice fel, ia legatura cu noi! Suntem pregatiti sa satisfacem si cei mai exigenti clienti

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Calitate in constructii Iasi

  Despre noi

  De la Edil Darabana la Innovazione Costruzioni. Costructii rezidentiale si nerezidentiale Iasi

  Calitate in constructii Iasi

  Despre noi

  De la Edil Darabana la Innovazione Costruzioni. Costructii rezidentiale si nerezidentiale Iasi

  Experienta si dezvoltare continua

  Profesionalism in constructii

  Povestea noastra despre constructii civile si industriale incepe in Italia unde in cadrul firmei Edil Darabana am oferit o paleta larga de lucrari de constructii cu profesionalism si o continua adaptare la cerintele beneficiarilor.

  Astfel, cu o echipa de oameni calificati si cu utilaje de ultima generatie am construit santiere navale, am largit porturi si am creat infrastructura pentru lucrari edilitare (amenajari strazi, indiguiri, amenajari piscine si spatii agricole). 

  Mai mult decat atat, in Italia, am avut satisfactia de a participa la constructia a unui santier naval. A fost o experienta minunata si care ne-a adus multe satisfactii pe toate planurile. 

  Innovazione Costruzioni

  Constructii de la A la Z Iasi

  Inima noastra a batut mereu in ritm romanesc, motiv pentru care ne-am intors acasa si am continuat sa facem ceea ce stim mai bine, lucrari de constructii. 

  Ne implicam cu aceeasi pasiune atat in constructii rezidentiale (civile) cat si in constructii industriale sau de alta natura. Construim case la rosu, la gri sau la cheie, ridicam hale pe structura metalica sau realizam structuri din beton armat conform proiectelor si devizelor.

  Suntem o firma de constructii din Iasi care avem un singur scop, si anume, satisfactia clientului. Ne onoram termenele si respectam cu strictete standardele de calitate.

  Proiectre si executie

  Colaboram cu designeri si arhitecti

  Ne implicam in toate proiectele care ajung pe masa noastra de lucru. Avem proiectanti cu experienta in constructii rezidentiale si echipe de executie pentru fiecare etapa de lucrare in parte.

  Cu responsabilitate fata de client si mediu, proiectam, realizam structuri din beton armat, construim case la cheie, izolam, facem lucrari de amenajere interioara si exterioara si lucram cu arhitecti si designeri pentru a le oferi clientilor nostri exact ceea ce isi doresc

  Suntem constienti de rolul pe care il avem in constructia de case, in ducerea la indeplinire a unor visuri si a tuturor detaliilor care transforma o casa intr-un camin.

  In sectiunea „Galerie Foto” se regasesc o parte din ulti,ele nostre proiecte si lucrari de constructii.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.