close

Contact rapid

Ce putem face pentru tine? Daca ai in plan o constructie de orice fel, ia legatura cu noi! Suntem pregatiti sa satisfacem si cei mai exigenti clienti

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Structuri din beton armat

  Structuri din beton armat

  Lucrari de sustinere

  Structuri pentru constructii rezidentiale

  Realizam structuri pentru constructia de case si blocuri in Iasi si oriunde in Romania daca suntem solicitati. Construim structuri durabile, stabile si ecofriendly. Stuctura de rezistenta protejeaza casa sau locuinta de cutremure si alte calamitati naturale.

  Montam armaturi in cofraj, fasonam si armam fundatiile, grinzile si peretii pentru constructii facute da dureze.  Construim cu responsabilitate fundatii, pereti portanti, stalpi, plansee, grinzi, scari si sarpante pentru a crea o structura de rezistenta in functie de toti factorii implicati.

   

  Lucrari de sustinere

  Realizam lucrari de sustinere si lucari de constructii speciale precum piloni forati, ziduri de sprijin, pereti mulati pentru structuri portante sau pentru structuri subterane. Totodata, cu personal bine pregatit, oferim si servicii de turnare beton si turnare beton armat pentru rezistenta constructiilor.

   

  Construim! Construim cu responsabilitate si maxima implicare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.